Serene Beach Resort

Kunduchi
Serene Beach Resort Genel
Serene Beach Resort Genel
Serene Beach Resort Genel
Serene Beach Resort Genel
Serene Beach Resort Genel
Image More +59 fotoğraf
Serene Beach Resort
Africana Road, Mbezi Beach Kunduchi , Kunduchi

Serene Beach Resort misafirlere Dar es Salaam bölgesinde, plajda, Jangwani Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Water World Su Parkı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bongoyo Island ile 2,5 mi (4 km) ve Mbezi Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için Sea Breaze ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 26 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odanızda bir Tempur-Pedic yatak bulunur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x