LandMark Mbezi Beach Resort

Kunduchi
LandMark Mbezi Beach Resort Genel
LandMark Mbezi Beach Resort Genel
LandMark Mbezi Beach Resort Genel
LandMark Mbezi Beach Resort Genel
LandMark Mbezi Beach Resort Genel
Image More +37 fotoğraf
LandMark Mbezi Beach Resort
Mbezi Beach , Kunduchi

LandMark Mbezi Beach Resort konaklamanızda Dar es Salaam bölgesinde, Bongoyo Island ile 3,9 km (2,4 mi) ve Wet n Wild Su Parkı ile 8,5 km (5,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Nyumba ya Sanaa ile 12,5 km ve Makumbusho Köyü ile 13,2 km mesafede.

Zanzi Bar yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 77 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Dar es Salaam bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 5813 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı
Room
Superior Süit, Balkon, Okyanus Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x