Serena Village

Doğu Sahili, Verón
Serena Village Genel
Serena Village Genel
Serena Village Genel
Serena Village Genel
Serena Village Öne Çıkan Resim
Image More +41 fotoğraf
Serena Village
Carretera 106 Doğu Sahili, Verón

Punta Cana bölgesindeki Serena Village misafirlere iskele üstünde, Punta Cana Şehir Merkezi ve Cabeza de Toro ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Bavaro Plajı ile 11,4 km (7,1 mi) ve Juanillo Plajı ile 16,1 km (10 mi) mesafede.

Serena Village misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için özel havuz olan 16 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odanızda bir Tempur-Pedic yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi mevcuttur (bu hizmet ücretlidir).

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebiir veya 8 açık yüzme havuzu keyfi sürebilir. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır. Misafirler 10 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, birden fazla dil bilen personel ve asansör mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 4 toplantı odası vardır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Premium Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak
Room
Basic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x