Punta Cana Seven Beaches

Pueblo Bavaro, Punta Cana
Punta Cana Seven Beaches Öne Çıkan Resim
Punta Cana Seven Beaches Dış Mekan
Punta Cana Seven Beaches Oda Düzeni
Punta Cana Seven Beaches Oda Düzeni
Punta Cana Seven Beaches Oda Düzeni
Image More +15 fotoğraf
Punta Cana Seven Beaches
Calle Central Esquina 5 Pueblo Bavaro, La Altagracia Pueblo Bavaro, Punta Cana

Punta Cana (Pueblo Bavaro) bölgesindeki Punta Cana Seven Beaches misafirlere Punta Cana Şehir Merkezi ve San Juan Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu daire Bavaro Lagünü ile 5,5 km (3,4 mil) ve Bavaro, Manati Parkı ile 9,4 km (5,8 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 45-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize ayrı oturma alanı ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x