Brand New Punta Cana 2 Bedroom 2 B Condo

Doğu Sahili, Punta Cana
Brand New Punta Cana 2 Bedroom 2 B Condo Genel
Brand New Punta Cana 2 Bedroom 2 B Condo Genel
Brand New Punta Cana 2 Bedroom 2 B Condo Öne Çıkan Resim
Brand New Punta Cana 2 Bedroom 2 B Condo Dış Mekan
Brand New Punta Cana 2 Bedroom 2 B Condo Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
Brand New Punta Cana 2 Bedroom 2 B Condo
Crisfer Doğu Sahili, Punta Cana

Punta Cana bölgesindeki bu apart daire misafirlere eğlence bölgesinde, BlueMall Punta Cana ve Punta Cana Şehir Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu daire Bavaro Plajı ile 7,2 mi (11,6 km) ve Cabeza de Toro ile 7,2 mi (11,6 km) mesafede.

Misafirler için dairede LCD televizyon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve kablolu TV kanalları var. Misafirlerin konforu için kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri istek üzerine verilmeketdir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu dairede misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, ortak alanda televizyon ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır. Misafirler 30 mil içinde çalışan (ücretli) servisi kullanarak çevreyi gezebilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve otobüs durağı servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x