Seiryukaku

Hokuriku, Awara
Seiryukaku Genel
Seiryukaku Genel
Seiryukaku Genel
Seiryukaku Öne Çıkan Resim
Seiryukaku Oda Düzeni
Image More +30 fotoğraf
Seiryukaku
1-102 Nishionsen Hokuriku, Awara

Awara bölgesindeki Seiryukaku konaklamanızda, Fujino Genkuro Müzesi ve Awara Sıcak Kaplıcası ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu ryokan otel Yamashiro Onsen ile 13,5 mi (21,7 km) ve Yamanaka Kaplıcası ile 15,4 mi (24,7 km) mesafede.

Ryokan otelde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 39 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kaplıca, spa küveti ve sauna dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu ryokan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ryokan otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Oda, Sigara İçilebilir (Japanese-Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x