Matuya Sensen

Hokuriku, Awara
Matuya Sensen Genel
Matuya Sensen Genel
Matuya Sensen Genel
Matuya Sensen Genel
Matuya Sensen Genel
Image More +53 fotoğraf
Matuya Sensen
31-24 Funatsu Hokuriku, Awara

Matuya Sensen konaklamanızda Awara bölgesinde, banliyöde, Awara Sıcak Kaplıcası ve Shibamasa World Eğlence Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu ryokan otel Echizen Matsushima Akvaryumu ile 6 km (3,7 mil) ve Tojinbo Kulesi ile 6,8 km (4,2 mil) mesafede.

Lobby lounge yemek servisi için ideal, ayrıca ryokan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 119 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kaplıca gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için valiz dolabı, asansör ve lobide kahve servisi mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Traditional
Traditional Oda (YUYUKAN, JP-Style, For 5 Guests)
Traditional
Traditional Oda (SENSENKAN, JP-Style, For 6 Guests)
Traditional
Traditional Oda (HANAREZA,JP-Style,For 5,Open Air Bath)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x