Grandia Housen

Hokuriku, Awara
Grandia Housen Genel
Grandia Housen Genel
Grandia Housen Genel
Grandia Housen Genel
Grandia Housen Genel
Image More +52 fotoğraf
Grandia Housen
43-26 Funatsu Hokuriku, Awara

Awara bölgesindeki Grandia Housen misafirlere banliyöde, Awara Sıcak Kaplıcası ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Tojinbo Falezleri ile 9 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı ryokan otel Oshima Adası ile 9,2 km ve Jissho-in Tapınağı ile 16,4 km mesafede.

居酒屋 yemek servisi için ideal, ayrıca ryokan otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 115 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kaplıca ve karaoke bulunmaktadır. Bu ryokan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve otomatik satış makinesi vardır. Misafirler ücretsiz bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara gidebilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda
Room
Oda
Room
Standard Oda (Japanese-Western Style)
Room
Standard Oda (Japanese-Western Style)
Room
Oda (Kosuiden Japanese Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x