Sea Me Spring Tree Hotel

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Sea Me Spring Tree Hotel Genel
Sea Me Spring Tree Hotel Genel
Sea Me Spring Tree Hotel Genel
Sea Me Spring Tree Hotel Öne Çıkan Resim
Sea Me Spring Tree Hotel Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Sea Me Spring Tree Hotel
343/21 Moo. 10 Soi.10 Pattaya 2nd Rd. Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Sea Me Spring Tree Hotel size Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesinde, Pattaya Plajı yakınında ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Jomtien Plajı ile 3 mi (4,8 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 84 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Me
Me Room Tree with Shower
Me
Me Deluxe Tree with Shower
Room
Me Room Tree with Bathtub
Room
Me Deluxe Tree with Bathtub
Room
Sea Deluxe Tree with Bathtub
Room
Sea Deluxe Tree with Shower

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x