Sea Me Spring Hotel

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
Sea Me Spring Hotel Öne Çıkan Resim
Sea Me Spring Hotel Dış Mekan
Sea Me Spring Hotel Dış Mekan
Sea Me Spring Hotel Dış Mekan
Sea Me Spring Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Sea Me Spring Hotel
343/21 Moo. 10 Soi. 10 Pattaya 2nd Rd. Nongprue Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

Sea Me Spring Hotel size Pattaya merkezinde, Pattaya Plajı yakınında ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile yürüyerek 11 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Jomtien Plajı ile 2,9 mi (4,7 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 71 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Yarı açık banyolar, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Me
Me Room
Sea
Sea Deluxe Room
Room
Me Deluxe Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x