The Stay Hotel

Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi
The Stay Hotel Genel
The Stay Hotel Öne Çıkan Resim
The Stay Hotel Dış Mekan
The Stay Hotel Kahvaltı
The Stay Hotel Yerinde Yemek
Image More +24 fotoğraf
The Stay Hotel
343/20 Moo 10, Pattaya Soi 10 Nongprue Banglamung Tayland Doğu Sahili, Pattaya Körfezi

The Stay Hotel size Pattaya (Pattaya Merkezi) bölgesinde, Pattaya Plajı yakınında ve Walking Street (Yürüyüş Yolu) ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Jomtien Plajı ile 3 mi (4,9 km) ve Pattaya Plajı Yolu ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 108 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stay
Stay Superior Double Room
Stay
Stay Superior Twin Room
Room
Stay Suite Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x