Scandic Polar

Batı Finlandiya, Rovaniemi
Scandic Polar Genel
Scandic Polar Genel
Scandic Polar Genel
Scandic Polar Genel
Scandic Polar Genel
Image More +40 fotoğraf
Scandic Polar
Valtakatu 23 Batı Finlandiya, Rovaniemi

Scandic Polar misafirlere Rovaniemi merkezinde, Lordi Meydanı yakınında ve Sampokeskus Shopping Centre ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Santa Claus Köyü ile 6,2 mi (10 km) ve Rovaniemen Kirkko ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Scandic Polar misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

64 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x