Hostel Café Koti

Batı Finlandiya, Rovaniemi
Hostel Café Koti Genel
Hostel Café Koti Genel
Hostel Café Koti Öne Çıkan Resim
Hostel Café Koti Dış Mekan
Hostel Café Koti Kahvaltı
Image More +81 fotoğraf
Hostel Café Koti
21 Valtakatu Batı Finlandiya, Rovaniemi

Hostel Café Koti misafirlere Rovaniemi merkezinde, Lordi Meydanı ve Sampokeskus Shopping Centre ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Santa Claus Köyü ile 6,2 mi (9,9 km) ve Rovaniemen Kirkko ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Restaurant Nabo yemek servisi için ideal, ayrıca hostelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

27 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Apart Daire
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Private room For 5 (Shared bathroom)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x