Arctic Light Hotel

Batı Finlandiya, Rovaniemi
Arctic Light Hotel Genel
Arctic Light Hotel Genel
Arctic Light Hotel Genel
Arctic Light Hotel Öne Çıkan Resim
Arctic Light Hotel Kahvaltı
Image More +64 fotoğraf
Arctic Light Hotel
Valtakatu 18 Batı Finlandiya, Rovaniemi

Arctic Light Hotel misafirlere Rovaniemi bölgesinde, havaalanı yakınında, Lordi Meydanı ile Sampokeskus Shopping Centre 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Santa Claus Köyü ile 6,2 mi (9,9 km) ve Rovaniemen Kirkko ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Yemek servisi için Arctic Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

57 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sauna ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Magic
Magic Double
Arctic
Arctic Double Room
Polar
Polar Double with sauna
Süit
Süit
Polar
Polar room, street view
Room
Aurora Loft Double Room
Room
Polar Double Room
Room
Christmas Cabin
Room
Magic Twin
Room
Aurora Loft Mini

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x