Sberbank Corporate Center

Urban District Of Sochi, Estosadok
Sberbank Corporate Center Genel
Sberbank Corporate Center Genel
Sberbank Corporate Center Öne Çıkan Resim
Sberbank Corporate Center Dış Mekan
Sberbank Corporate Center Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Sberbank Corporate Center
Sberbank Square, 1 Urban District Of Sochi, Estosadok

Estosadok bölgesindeki Sberbank Corporate Center konaklamanızda, Gorki Gorod ve Estosadok Kayak Merkezi yakınında konaklayacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Mountain Carousel spor ve tatil kompleksi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Eğitim Kayak Pisti (alçak) ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

47 odada minibar ve plazma televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve lüks banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sauna, spor salonu ve karaoke mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Süit, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Süit, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x