Dolina 960

Güney Rusya, Estosadok
Dolina 960 Genel
Dolina 960 Genel
Dolina 960 Genel
Dolina 960 Öne Çıkan Resim
Dolina 960 Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Dolina 960
Gornaya st. 2,Gorki-Gorod, Esto-Sadok Güney Rusya, Estosadok

Dolina 960 misafirlere Estosadok bölgesinde, dağda, Mountain Carousel spor ve tatil kompleksi ve Gorki Gorod yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Estosadok Kayak Merkezi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Starshine Pisti ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Liechtenstein ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Oda
Room
Executive Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x