Ibis Styles Krasnaya Polyana

Urban District Of Sochi, Estosadok
Ibis Styles Krasnaya Polyana Genel
Ibis Styles Krasnaya Polyana Genel
Ibis Styles Krasnaya Polyana Genel
Ibis Styles Krasnaya Polyana Öne Çıkan Resim
Ibis Styles Krasnaya Polyana Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Ibis Styles Krasnaya Polyana
5 Gornaya Street Urban District Of Sochi, Estosadok

Ibis Styles Krasnaya Polyana misafirlere Estosadok bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Mountain Carousel spor ve tatil kompleksi ve Estosadok Kayak Merkezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Gorki Gorod ile 0,1 mi (0,1 km) ve Transit (Alt) Pist ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Kashtan, Ibis Styles Krasnaya Polyana misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 78 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği mevcuttur. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Estosadok bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x