Savamala Place

Belgrad
Savamala Place Öne Çıkan Resim
Savamala Place Dış Mekan
Savamala Place İç Mekan
Savamala Place İç Mekan
Savamala Place Banyo Tipleri
Image More +12 fotoğraf
Savamala Place
Kraljevica Marka 6 , Belgrad

Savamala Place misafirlere Belgrad (Savski Venac) bölgesinde, Manak's House (Manakova kuca) yakınında ve Museum of the Serbian Orthodox Church ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Danube River ile 1 mi (1,5 km) ve Knez Mihailova Caddesi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

11 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x