Bridge Apart Belgrade

Belgrad
Bridge Apart Belgrade Öne Çıkan Resim
Bridge Apart Belgrade Dış Mekan
Bridge Apart Belgrade İç Mekan
Bridge Apart Belgrade Kahvaltı
Bridge Apart Belgrade Oda Manzaraları
Image More +64 fotoğraf
Bridge Apart Belgrade
Brankova 28 , Belgrad

Bridge Apart Belgrade misafirlere Belgrad merkezinde, Manak's House (Manakova kuca) ve Museum of the Serbian Orthodox Church ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Knez Mihailova Caddesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Danube River ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Economy
Economy Apart Daire, Şehir Manzaralı
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x