Savage Hostel Koh Tao

Güney Tayland, Koh Tao
Savage Hostel Koh Tao Öne Çıkan Resim
Savage Hostel Koh Tao Dış Mekan
Savage Hostel Koh Tao İç Mekan
Savage Hostel Koh Tao Kahvaltı
Savage Hostel Koh Tao Banyo Tipleri
Image More +20 fotoğraf
Savage Hostel Koh Tao
9/296 Moo 1 Güney Tayland, Koh Tao

Koh Tao bölgesindeki Savage Hostel Koh Tao misafirlere plajda, Sairee Plajı ile Island Muay Thai 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan hostel Sairee Meydanı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Mae Haad Kliniği ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Savage Restaurant restoranı Tayland mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

95 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

6-Bed
6-Bed Mixed Dormitory
16-Bed
16-Bed Mixed Dormitory
Private
Private Double Room
Room
8-Bed Mixed Dormitory
Room
12-Bed Mixed Dormitory
Room
Deluxe Executive Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x