Ban's Avenue Guest House

Güney Tayland, Koh Tao
Ban's Avenue Guest House Öne Çıkan Resim
Ban's Avenue Guest House Dış Mekan
Ban's Avenue Guest House Dış Mekan
Ban's Avenue Guest House İç Mekan
Ban's Avenue Guest House Kahvaltı
Image More +27 fotoğraf
Ban's Avenue Guest House
Moo 1 Sairee Beach Güney Tayland, Koh Tao

Koh Tao bölgesindeki Ban's Avenue Guest House misafirlere plaj yakınında, Sairee Plajı ile Island Muay Thai 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan hostel Sairee Meydanı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Mae Haad Kliniği ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Ban's Avenue Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x