Vila Shanti Beach Hotel

Lesser Sunda Islands, Sanur
Vila Shanti Beach Hotel Genel
Vila Shanti Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Vila Shanti Beach Hotel Dış Mekan
Vila Shanti Beach Hotel Dış Mekan
Vila Shanti Beach Hotel Oda Manzaraları
Image More +35 fotoğraf
Vila Shanti Beach Hotel
Danau Tamblingan No. 47 Lesser Sunda Islands, Sanur

Denpasar bölgesindeki Vila Shanti Beach Hotel misafirlere plajda, Pantai Karang Plajı ile Sindhu Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Sanur Plajı ile 0,9 mi (1,4 km) ve Kuta Plajı ile 10,1 mi (16,2 km) mesafede.

Modern Avrupa mutfağı seven misafirler için Shanti Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 5 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi 3 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 52 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Denpasar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x