Saren Indah Hotel

Lesser Sunda Islands, Ubud
Saren Indah Hotel Genel
Saren Indah Hotel Öne Çıkan Resim
Saren Indah Hotel Dış Mekan
Saren Indah Hotel Dış Mekan
Saren Indah Hotel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Saren Indah Hotel
Jl. Nyuh Bojog No 30, Nyuh Kuning, Mas Lesser Sunda Islands, Ubud

Saren Indah Hotel misafirlere Ubud (Nyuh Kuning) bölgesinde, Ubud Maymun Ormanı yakınında ve Pura Dalem Agung Padangtegal ile yaya olarak 2 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Sanur Plajı ile 13,9 mi (22,4 km) ve Agung Rai Sanat Müzesi ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Otelin restoran, içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, bornoz ve terlik vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda (View)
Deluxe
Deluxe Oda (Garden)
Room
Superior Oda (Garden)
Room
Deluxe Oda (View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x