Bali Bohemia

Lesser Sunda Islands, Ubud
Bali Bohemia Öne Çıkan Resim
Bali Bohemia Dış Mekan
Bali Bohemia Dış Mekan
Bali Bohemia İç Mekan
Bali Bohemia İç Mekan
Image More +85 fotoğraf
Bali Bohemia
Jl. Nyuh Bojog Nyuh Kuning Lesser Sunda Islands, Ubud

Bali Bohemia misafirlere Ubud (Nyuh Kuning) bölgesinde, Ubud Maymun Ormanı ve Pura Dalem Agung Padangtegal yakınında. Bu otel Sanur Plajı ile 14,5 mi (23,3 km) ve Agung Rai Sanat Müzesi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Bali Bohemia, Bali Bohemia misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve iPod takma konsolu ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Havuz Manzaralı, Asma Kat
Deluxe
Deluxe Villa, 2 Yatak Odası, Küvet, Havuz Manzaralı
Traditional
Traditional Bungalov, Mutfak, Havuz Manzaralı
Room
Standard Oda, Havuz Manzaralı, Havuz Kenarı
Room
Deluxe Villa, 1 Yatak Odası, Küvet, Havuz Manzaralı
Room
Traditional Bungalov, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x