Alam Indah Ubud

Lesser Sunda Islands, Ubud
Alam Indah Ubud Öne Çıkan Resim
Alam Indah Ubud Dış Mekan
Alam Indah Ubud Dış Mekan
Alam Indah Ubud Dış Mekan
Alam Indah Ubud Kahvaltı
Image More +97 fotoğraf
Alam Indah Ubud
Jalan Nyuh Bojog, Br. Nyuh Kuning Lesser Sunda Islands, Ubud

Alam Indah Ubud misafirlere Ubud (Nyuh Kuning) bölgesinde, Ubud Maymun Ormanı ve Pura Dalem Agung Padangtegal yakınında. Bu otel Sanur Plajı ile 14 mi (22,5 km) ve Agung Rai Sanat Müzesi ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler 2 km içinde çalışan ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilir.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Vadi Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Süit
Room
Family Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x