Sapa Village Hotel

Kuzey Vietnam, Sapa
Sapa Village Hotel Genel
Sapa Village Hotel Öne Çıkan Resim
Sapa Village Hotel Dış Mekan
Sapa Village Hotel Dış Mekan
Sapa Village Hotel Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Sapa Village Hotel
520 Dien Bien Phu Kuzey Vietnam, Sapa

Sa Pa bölgesindeki Sapa Village Hotel konaklamanızda, Sapa Gölü ve Sapa Pazarı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Quang Truong Meydanı ile 0,6 mi (1 km) ve Ham Rong Dağı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 41 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Family Oda, Dağ Manzaralı
Room
Deluxe Oda (Bungalow)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x