Muong Thanh Sapa Hotel

Kuzey Vietnam, Sapa
Muong Thanh Sapa Hotel Genel
Muong Thanh Sapa Hotel Genel
Muong Thanh Sapa Hotel Genel
Muong Thanh Sapa Hotel Genel
Muong Thanh Sapa Hotel Genel
Image More +129 fotoğraf
Muong Thanh Sapa Hotel
No 44 Ngu Chi Son Kuzey Vietnam, Sapa

Muong Thanh Sapa Hotel misafirlere Sa Pa merkezinde, Sapa Gölü yakınında ve Sapa Pazarı ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sapa Radio Tower ile 0,2 mi (0,3 km) ve Ham Rong Dağı ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Cau May Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimiz için 103 klimalı odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sauna gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x