Sapa Tatu Homestay

Kuzey Vietnam, Sapa
Sapa Tatu Homestay Genel
Sapa Tatu Homestay Genel
Sapa Tatu Homestay Öne Çıkan Resim
Sapa Tatu Homestay Dış Mekan
Sapa Tatu Homestay Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Sapa Tatu Homestay
3A Nguyen Chi Thanh Kuzey Vietnam, Sapa

Sa Pa bölgesindeki Sapa Tatu Homestay konaklamanızda, Sapa Müzesi ve Quang Truong Meydanı ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Sapa Gölü ile 3,9 mi (6,3 km) ve Cable Car Station Sapa ile 3,5 mi (5,7 km) mesafede.

Restoranda Sapa Tatu Homestay misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize vantilatör gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x