Sapa Garden Resort

Kuzey Vietnam, Sapa
Sapa Garden Resort Öne Çıkan Resim
Sapa Garden Resort Dış Mekan
Sapa Garden Resort Dış Mekan
Sapa Garden Resort Dış Mekan
Sapa Garden Resort Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Sapa Garden Resort
52B Thac Bac, Sapa Kuzey Vietnam, Sapa

Sa Pa bölgesindeki Sapa Garden Resort konaklamanızda, Sapa Müzesi ve Cable Car Station Sapa ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Sapa Gölü ile 1,3 mi (2,1 km) ve Quang Truong Meydanı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 16 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, Bahçe Manzaralı (King)
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x