Sapa Mountain City Hotel

Kuzey Vietnam, Sapa
Sapa Mountain City Hotel Genel
Sapa Mountain City Hotel Öne Çıkan Resim
Sapa Mountain City Hotel Dış Mekan
Sapa Mountain City Hotel Dış Mekan
Sapa Mountain City Hotel Kahvaltı
Image More +31 fotoğraf
Sapa Mountain City Hotel
51A Muong Hoa Street Kuzey Vietnam, Sapa

Sapa Mountain City Hotel misafirlere Sa Pa bölgesinde, iskele üstünde, Sapa Katedrali ve Cable Car Station Sapa ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Sapa Gölü ile 1 mi (1,7 km) ve Quang Truong Meydanı ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Otelin Vietnam mutfağı alanında uzman restoranı Sapa Mountain City misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Honeymoon
Honeymoon Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Room
Standard Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x