Sapa Charm Hotel

Kuzey Vietnam, Sapa
Sapa Charm Hotel Genel
Sapa Charm Hotel Öne Çıkan Resim
Sapa Charm Hotel Dış Mekan
Sapa Charm Hotel Dış Mekan
Sapa Charm Hotel Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Sapa Charm Hotel
32 Muong Hoa Kuzey Vietnam, Sapa

Sa Pa bölgesindeki Sapa Charm Hotel konaklamanızda, Muong Hoa Valley ve Sapa Katedrali ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Sapa Gölü ile 1,1 mi (1,7 km) ve Cable Car Station Sapa ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için minibar olan 170 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Panoramic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı
Room
Family Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x