Sapa Lake View Hotel

Kuzey Vietnam, Sapa
Sapa Lake View Hotel Genel
Sapa Lake View Hotel Genel
Sapa Lake View Hotel Genel
Sapa Lake View Hotel Öne Çıkan Resim
Sapa Lake View Hotel Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Sapa Lake View Hotel
12 Ngu Chi Son St. Kuzey Vietnam, Sapa

Sapa Lake View Hotel misafirlere Sa Pa bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Sapa Gölü ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Sapa Katedrali ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sapa Radio Tower ile 0,1 mi (0,2 km) ve Ham Rong Dağı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Canh Ho Restaurant restoranı ideal, bu restoran Vietnam mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve lobide şömine sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı (Breakfast)
Superior
Superior Üç Kişilik Oda, Göl Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Üç Kişilik Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x