Sapa Clay House - Mountain Retreat

Kuzey Vietnam, Sapa
Sapa Clay House - Mountain Retreat Genel
Sapa Clay House - Mountain Retreat Genel
Sapa Clay House - Mountain Retreat Genel
Sapa Clay House - Mountain Retreat Öne Çıkan Resim
Sapa Clay House - Mountain Retreat Dış Mekan
Image More +97 fotoğraf
Sapa Clay House - Mountain Retreat
Lao Chai Village Sa Pa Kuzey Vietnam, Sapa

Sa Pa bölgesindeki Sapa Clay House - Mountain Retreat misafirlere bölge parkında, Quang Truong Meydanı ve Cable Car Station Sapa ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Sapa Gölü ile 2,5 mi (4 km) ve Muong Hoa Valley ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve buhar odası eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Ev, Balkon (Seasonal House - small balcony)
Room
Oda, Balkon (Seasonal House - extra large balcony)
Room
Private Bamboo Hut
Room
Executive Stüdyo
Room
Executive Kır Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x