Santorini Crystal Blue

Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari
Santorini Crystal Blue Öne Çıkan Resim
Santorini Crystal Blue Dış Mekan
Santorini Crystal Blue Dış Mekan
Santorini Crystal Blue Dış Mekan
Santorini Crystal Blue İç Mekan
Image More +41 fotoğraf
Santorini Crystal Blue
Kamari Boulevard Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari

Santorini bölgesindeki Santorini Crystal Blue misafirlere plajda, Ege Adaları ile Kamari Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Antik Thira ile 1,6 mi (2,6 km) ve Athinios Limanı ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı sevenler için Melitis ideal; otelin denize sıfır restoran içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç plazma televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Studio
Studio with Terrace
Stüdyo,
Stüdyo, Deniz Manzaralı
One
One Bedroom Apartment Garden View
One
One Bedroom Apartment Partial Sea View
Deluxe
Deluxe Apartment outdoor jetted tab Sea View
Traditional
Traditional House, 1 Bedroom, Beach Front

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x