Kamari Beach Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari
Kamari Beach Hotel Genel
Kamari Beach Hotel Öne Çıkan Resim
Kamari Beach Hotel Dış Mekan
Kamari Beach Hotel İç Mekan
Kamari Beach Hotel İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Kamari Beach Hotel
Kamari Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari

Santorini bölgesindeki Kamari Beach Hotel misafirlere plajda, Ege Adaları ile Kamari Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Antik Thira ile 1,6 mi (2,6 km) ve Athinios Limanı ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Otelin denize sıfır restoranı, misafirlere havuz manzarasına nazır ve açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 106 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Double
Double or Twin Sea View
Double
Double or Twin Courtyard View
Triple
Triple Courtyard View
Economy
Economy Oda (Upper or Low Level)
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Maisonette Courtyard View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x