Bellonias Villas

Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari
Bellonias Villas Genel
Bellonias Villas Genel
Bellonias Villas Öne Çıkan Resim
Bellonias Villas Dış Mekan
Bellonias Villas Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Bellonias Villas
Kamari Decentralized Administration Of The Aegean, Kamari

Bellonias Villas misafirlere Santorini merkezinde, Ege Adaları yakınında ve Kamari Plajı ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Antik Thira ile 1,6 mi (2,6 km) ve Athinios Limanı ile 6,2 mi (9,9 km) mesafede.

Apart dairenin denize sıfır bar/oturma salonu misafirlere açık havada yemek keyfi sunuyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Plaj barında ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda jakuzi ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Özel plajda bir günden sonra sauna ve spor salonu dâhil dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo Süit
Apart
Apart Daire (Double)
Superior
Superior Süit
Luxury
Luxury Oda (for less)
Apart
Apart Daire (Suite)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x