Santa Clara - CDV Management

Cilento (bölge), Camerota
Santa Clara - CDV Management Öne Çıkan Resim
Santa Clara - CDV Management Dış Mekan
Santa Clara - CDV Management Kahvaltı
Santa Clara - CDV Management Yerinde Yemek
Santa Clara - CDV Management Oda Manzaraları
Image More +18 fotoğraf
Santa Clara - CDV Management
Via Sirene Cilento (bölge), Camerota

Camerota bölgesindeki Santa Clara - CDV Management konaklamanızda, Continente Blu ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Spiaggia della Calanca ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Marina di Camerota Limanı ile 1 mi (1,5 km) ve Spiaggia Lentiscelle ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 9.30 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Oda
Room
Comfort Dubleks, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x