Blue Marine

Cilento (bölge), Camerota
Blue Marine Genel
Blue Marine Genel
Blue Marine Genel
Blue Marine Genel
Blue Marine Genel
Image More +69 fotoğraf
Blue Marine
Via Sirene 44, Marina di Camerota Cilento (bölge), Camerota

Blue Marine misafirlere Camerota bölgesinde, plaj yakınında, Continente Blu ve Spiaggia della Calanca ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu tatil parkı Marina di Camerota Limanı ile 1,2 mi (1,9 km) ve Spiaggia Lentiscelle ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Blue Marine misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Küçük mutfak olan 200 odasında evinizin konforunu yaşayın. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için gece kulübü, açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu tatil parkı misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı (Tipo D8-2)
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı (Tipo G3-2)
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x