Villaggio Residence Pietra Grigia

Cilento (bölge), Camerota
Villaggio Residence Pietra Grigia Öne Çıkan Resim
Villaggio Residence Pietra Grigia Oda Düzeni
Villaggio Residence Pietra Grigia Banyo Tipleri
Villaggio Residence Pietra Grigia Mutfak
Villaggio Residence Pietra Grigia Mutfak
Image More +6 fotoğraf
Villaggio Residence Pietra Grigia
Via Sirene 53 Cilento (bölge), Camerota

Camerota bölgesindeki Villaggio Residence Pietra Grigia misafirlere deniz kıyısında, Spiaggia della Calanca ve Marina di Camerota Limanı ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan tatil parkı Troncone Plajı ile 3 km (1,9 mi) ve Infreschi Kıyıları ve Masseta Deniz Koruma Alanı ile 8,5 km (5,3 mi) mesafede.

Villaggio Residence Pietra Grigia misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 ayrı ayrı döşenmiş odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur.

Özel plaj gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu tatil parkı misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Daire, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzaralı (Casetta)
Room
Panoramic Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Basic Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Comfort Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x