Sanjana Resort and Spa

Mae Pong
Sanjana Resort and Spa Genel
Sanjana Resort and Spa Öne Çıkan Resim
Sanjana Resort and Spa Dış Mekan
Sanjana Resort and Spa Dış Mekan
Sanjana Resort and Spa Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Sanjana Resort and Spa
257, Moo5 Mae Pong , Mae Pong

Doi Saket bölgesindeki Sanjana Resort and Spa misafirlere dağda, Wat Lan Thong ve Phra That Doi Saket Budist Tapınağı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Chiang Mai Gece Çarşısı ile 15,6 mi (25,2 km) ve Tha Phae Kapısı ile 15,8 mi (25,4 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Sanjana Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Spada misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Rachawadee
Rachawadee
Kannika
Kannika
Leelawadee
Leelawadee
Room
Maliwan
Room
Champee

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x