Papai Country Lodge

Kuzey Tayland, Mae Pong
Papai Country Lodge Genel
Papai Country Lodge Genel
Papai Country Lodge Genel
Papai Country Lodge Genel
Papai Country Lodge Genel
Image More +86 fotoğraf
Papai Country Lodge
221 moo2 Tambon Maepong Kuzey Tayland, Mae Pong

Doi Saket bölgesindeki Papai Country Lodge misafirlere banliyöde, Wat Lan Thong ve Muang Mağarası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu resort otel San Kamphaeng Sıcak Kaplıcaları ile 7,1 km (4,4 mi) ve Phra That Doi Saket Budist Tapınağı ile 10,1 km (6,3 mi) mesafede.

Tayland mutfağı sevenler için Tara Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 24 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, yapay nehir ve karaoke dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler 27 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Doi Saket bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu resort otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

2
2 Bedroom Grand Deluxe Villa
Premier
Premier Double Villa
Room
Grand Deluxe Villa
Room
Premier Twin Villa
Room
Studio Double Room
Room
Studio Twin Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x