Jasmine Hills Villas & Spa

Choeng Doi
Jasmine Hills Villas & Spa Genel
Jasmine Hills Villas & Spa Genel
Jasmine Hills Villas & Spa Genel
Jasmine Hills Villas & Spa Genel
Jasmine Hills Villas & Spa Genel
Image More +225 fotoğraf
Jasmine Hills Villas & Spa
123/4 Moo 4 , Choeng Doi

Doi Saket bölgesindeki Jasmine Hills Villas & Spa misafirlere göl üzerinde, Phra That Doi Saket Budist Tapınağı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Bo Sang El Sanatları Merkezi ile 13 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Saa Kağıt ve Şemsiye El Sanatları Merkezi ile 13,4 km (8,3 mil) ve Chiang Mai Tube Trek Su Parkı ile 13,4 km (8,4 mil) mesafede.

Malezya mutfağı sevenler için Jasmine Restuarant restoranı bahçe manzarasına nazır yemek servisi sunuyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı, Göl Kenarı
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Luxury Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı, Bahçeli
Room
Luxury Villa
Room
Family Sıra Ev

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x