Sangiorgio

Reggio Di Calabria Ionian Kıyısı, Reggio di Calabria
Sangiorgio Genel
Sangiorgio Öne Çıkan Resim
Sangiorgio Dış Mekan
Sangiorgio Dış Mekan
Sangiorgio Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Sangiorgio
Via Crocefisso 36 Reggio Di Calabria Ionian Kıyısı, Reggio di Calabria

Sangiorgio misafirlere Reggio Calabria bölgesinde, plaj yakınında, Ionian Sea ve Reggio Calabria Katedrali yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Villa San Giovanni Feribot Terminali ile 11,4 mi (18,3 km) ve Chiesa degli Ottimati ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 4 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Apart Daire (3 Pax)
Room
Apart Daire (4 Pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x