Arete' Luxury Room

Reggio Di Calabria Ionian Kıyısı, Reggio di Calabria
Arete' Luxury Room Genel
Arete' Luxury Room Öne Çıkan Resim
Arete' Luxury Room Dış Mekan
Arete' Luxury Room Dış Mekan
Arete' Luxury Room Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Arete' Luxury Room
Via Crocefisso, 11 Reggio Di Calabria Ionian Kıyısı, Reggio di Calabria

Arete' Luxury Room konaklamanızda Reggio Calabria bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Reggio Calabria Katedrali ve Chiesa degli Ottimati ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Aragonese Şatosu ile 0,6 km (0,3 mil) ve Monumento ai Caduti di Tutte le Guerre ile 0,8 km (0,5 mil) mesafede.

Arete' Luxury Room misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

4 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları, DVD oynatıcı ve ücretsiz kablolu İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve düğün organizasyonu hizmeti gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x