Samui Tonggad Resort

Güney Tayland, Maret
Samui Tonggad Resort Genel
Samui Tonggad Resort Öne Çıkan Resim
Samui Tonggad Resort Dış Mekan
Samui Tonggad Resort Dış Mekan
Samui Tonggad Resort İç Mekan
Image More +34 fotoğraf
Samui Tonggad Resort
99 Moo 4, Lamai Beach Road T.Maret Güney Tayland, Maret

Koh Samui bölgesindeki Samui Tonggad Resort konaklamanızda, Chaweng Plajı ve Lamai Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan resort otel Bo Phut Plajı ile 7,6 mi (12,3 km) ve Nathon İskelesi ile 14,5 mi (23,3 km) mesafede.

Uncle Rang Restaurant, Samui Tonggad Resort misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 24 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu resort otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Garden
Garden View Deluxe
Room
Standard Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Oda
Room
2 Bedrooms Villa
Room
Basic Süit
Room
Family Ev
Room
Family Villa
Room
Grand Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x