Cinnamon Beach Villas

Güney Tayland, Maret
Cinnamon Beach Villas Genel
Cinnamon Beach Villas Öne Çıkan Resim
Cinnamon Beach Villas Dış Mekan
Cinnamon Beach Villas İç Mekan
Cinnamon Beach Villas Yerinde Yemek
Image More +39 fotoğraf
Cinnamon Beach Villas
199 Moo 4 Lamai Beach Tambon Maret Güney Tayland, Maret

Cinnamon Beach Villas misafirlere Koh Samui bölgesinde, plajda, Chaweng Plajı ve Lamai Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bo Phut Plajı ile 8,1 mi (13 km) ve Nathon İskelesi ile 14,8 mi (23,8 km) mesafede.

Otelin restoranı Sea star Cafe misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler 19 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Deluxe Room, Sea View
Room
Oda, Deniz Manzaralı (Penthouse)
Room
Family Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x