Palm Coco Mantra

Güney Tayland, Maret
Palm Coco Mantra Genel
Palm Coco Mantra Genel
Palm Coco Mantra Genel
Palm Coco Mantra Öne Çıkan Resim
Palm Coco Mantra Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Palm Coco Mantra
143/11 Moo 4, Maret, Lamai Beach Güney Tayland, Maret

Palm Coco Mantra misafirlere Koh Samui bölgesinde, okyanus kıyısında, Chaweng Plajı ve Lamai Plajı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Bo Phut Plajı ile 7,6 mi (12,2 km) ve Nathon İskelesi ile 14,4 mi (23,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca resort otelde oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 25 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu resort otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için limuzin hizmeti, bilgisayar istasyonu ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Villa,
Villa, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x