Sakka Sanso

Koshinetsu, Hokujo
Sakka Sanso Öne Çıkan Resim
Sakka Sanso Dış Mekan
Sakka Sanso Dış Mekan
Sakka Sanso Dış Mekan
Sakka Sanso Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Sakka Sanso
4834, Wadano, Happo Kitaazumi-gun Koshinetsu, Hokujo

Sakka Sanso konaklamanızda Hakuba bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Hakuba Vadisi Kayak Alanı yakınında Hakuba Happo-One Kayak Alanı ile 2 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Hakuba Kayakla Atlama Stadı ile 2,8 km (1,7 mil) ve Hakuba Iwatake Kayak Merkezi ile 4,6 km (2,9 mil) mesafede.

Sakka dining, Sakka Sanso misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 8.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 11 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve terlik vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere lobide şömine, tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Ortak Banyo
Traditional
Traditional Oda, Ortak Banyo (Japanese Style)
Deluxe
Deluxe Oda, Ortak Banyo (Japanese Western Style)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x