Koharu Resort Hotel & Suites

Koshinetsu, Hokujo
Koharu Resort Hotel & Suites Öne Çıkan Resim
Koharu Resort Hotel & Suites Dış Mekan
Koharu Resort Hotel & Suites Dış Mekan
Koharu Resort Hotel & Suites Dış Mekan
Koharu Resort Hotel & Suites Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Koharu Resort Hotel & Suites
4769 Oaza Hokujyo Koshinetsu, Hokujo

Koharu Resort Hotel & Suites misafirlere Hakuba bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Hakuba Vadisi Kayak Alanı ve Hakuba Happo-One Kayak Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Hakuba Goryu Kayak Merkezi ile 4,2 mi (6,7 km) ve Tsugaike Kayak Merkezi ile 5,3 mi (8,5 km) mesafede.

Japanese Dining Sakura, Koharu Resort Hotel & Suites misafirlerine yemek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. İyi vakit geçirmeniz için MP3 takma konsolu ve DVD oynatıcı sunulur, ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı mevcuttur. Misafirler 5 km içinde çalışan ücretsiz bölge servisiyle yakındaki ilgi çekici yerlere kolayca ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer mevcuttur. Ayrıca ücretsiz otopark bulunur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Stüdyo
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez (A)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x