Amo54

Koshinetsu, Hokujo
Amo54 Genel
Amo54 Genel
Amo54 Genel
Amo54 Öne Çıkan Resim
Amo54 Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Amo54
4761-2 Hokujo Koshinetsu, Hokujo

Bu tatil evi misafirlere Hakuba bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Hakuba Vadisi Kayak Alanı ve Wadanonomori Kilisesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı tatil evi Hakuba Happo-One Kayak Alanı ile 0,1 mi (0,1 km) ve Hakuba Goryu Kayak Merkezi ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş tatil evinde misafirler için şömine ve ısıtmalı zemin mevcut. Size özel, balkon vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon ve dijital TV kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, derin küvet ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu tatil evinde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Dağ Evi, 4 Yatak Odası
Room
Luxury Dağ Evi (AMO 54)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x